POOD

Retsept

Antud toode on eelkeedetud! Säilitamaks liha värskust, keedetakse Punane Kuningkrabi koheselt peale püüdmist, mistõttu tuleks valmistamisel ettevaatlik olla, et hõrk liha ei saaks üleküpsetatud. Samuti sobib krabi liha serveerimiseks ja nautimiseks külma einena.

Võimalusel tuleks Kuningkrabi jalad päev enne valmistamist külmkapis üles sulatada. Kord sulanuna seisab krabi liha külmikus värskena kaks päeva, ent mahlaseima elamuse saamiseks soovitame serveerida külmalt või soojalt kohe peale sulamist.

CRABIT eelistatuim retsept:

Soovitame üles sulatatud krabi sõrgu keeta vees 2-3 minutit või soovi korral kasutada sarnase tulemuse saamiseks aurutit.

VÕI:

1. Kuumuta ahi 180-200 kraadini

2. Võta madalapõhjaline ahjuplaat ning täida see pooles ulatuses kuuma veega

3. Aseta sulatatud Kuningkrabi jalad veega täidetud ahjuplaadile

4. Kata kogu plaat fooliumiga

5. Küpseta ahjus kuni Kuningkrabi jalad on täielikult läbi kuumutatud - u. 10-12 minutit.

 

Nii keedetud, aurutatud kui ka ahjus küpsetatud Kuningkrabi sõrgade avamiseks soovitame kasutada köögikääre.

Lõika Kuningkrabi jalad pikuti lahti ning naudi hõrku lumivalget liha sooja mitte-soolase või ning värske salatiga. Võile saab isu korral lisada kas purustatud küüslauku või trühvliõli.